Maaltijdenservice

Naast de vakantiewoningen runt Toin ook een cateringbedrijf: Manders Maaltijden en Buffetten. Onderdeel van dit bedrijf is de maaltijdenservice. U kunt als gast van vakantiewoningen De Weegh ook gebruik maken van deze service.

Dus: wilt u lekker en gezond eten, maar heeft u geen zin om tijdens uw verblijf zelf te koken? Manders Maaltijden en Buffetten levert verse, gezonde en smaakvolle maaltijden uit onze eigen keuken.
Wij bieden u een ruime keuze van soepen, maaltijden en desserts. Deze maaltijden zijn 7 dagen gekoeld houdbaar en worden na bestelling bij uw vakantiewoning afgeleverd (of vooraf al in de koelkast van uw woning gezet). U kunt de maaltijden dan zelf op het door u gewenste moment in de oven warm maken.
Wilt u maaltijden bestellen? Dat kan vanaf ongeveer 14 dagen voor uw aankomst via onderstaande link:

toin

De maaltijden worden normaal op donderdag geleverd en blijven dan dus ten minste 7 dagen houdbaar. Komt u bijvoorbeeld op maandag aan en u wilt maaltijden bestellen, bestel dan maaltijden van de donderdag ervoor via de website. Zet bij de opmerkingen dat u verblijft in de vakantiewoning en geef uw aankomstdatum aan, dan zorgen wij voor de rest!

Heeft u vragen over de maaltijdservice? Neem gerust contact met ons op.